Het Verhaal |

Ontdek Lembeek Beach van nu en toen.

2015

De organisatie begon zelfs nog vroeger aan de voorbereidingen van de evenementen voor 2015 en maakte de voorbije maanden werk van de komende editie Lembeek Beach 2015, maar ook van een bedankingsdrink en opnieuw een Kick-Off.

Lembeek Beach Bedankingsdrink
Als dank voor alle hulp en steun werden de medewerkers en de officiële partners van Lembeek Beach 2014 eind januari tijdens de Lembeek Beach Bedankingsdrink in de bloemetjes gezet.
Nogmaals MERSIEKES !!!

Lembeek Beach 2015 Kick-Off Party
Op zaterdag 09/05/2105 organiseerde Lembeek Beach de "Lembeek Beach 2015 Kick-Off Party" @ JuBaLuZe met o.a. de bekendmaking van de affiche van "Lembeek Beach 2015" en enkele andere nieuwtjes. Op het muzikaal programma stonden DJ Joris, DJ "B", DJ Squirre en DJ Daan. En uiteraard stonden de Lembeek Beach Boys en de Lembeek Beach Promogirls klaar om jullie iets lekkers in te schenken aan de Cocktail- en Cavabar.
Het werd weer eens een aardig feestje! Aan alle aanwezigen… MERSIEKES !!!

Lembeek Beach 2015
Vrijdag 07/08/2015 begon Lembeek Beach 2015 om 18.00 uur met de Lembeek Beach Kids Party.
Vanaf 19.00 uur openden de deuren van de 2e tent voor de Lembeek Beach Resto met de overheerlijke "paëlla à volonté" en voor de kleintjes stond er "fishsticks of frikandel met frietjes" op het menu.
Om 20.00 uur startte de Lembeek Beach Party met een line-up om fier op te zijn: DJ Joris b2b R15, DJ Bamboozle (winnaar van de Lembeek Beach Young Talent DJ Contest), DJ Koen, DJ Squirre en zelfs 2 internationale namen Laston&Geo en Nils Van Zandt (NL).
Lembeek Beach stond in brand !!!
Zaterdag 08/08/2015 konden de kleine(re) bezoekertjes vanaf 11.00 uur terecht in de Lembeek Beach Kids Corner… De Lembeekse Chirojeugd stond opnieuw paraat om hen een onvergetelijk dagje te bezorgen. De sportieve(re) strandgangers konden opnieuw deelnemen aan het Beach Petanque Tornooi. Het Beach Soccer Tornooi werd helaas afgelast door een groot aantal (last-minute) afzeggingen. En uiteraard waren ook andere liefhebbers van Sun, Sea & Sand van de partij om te supporteren of gewoon te genieten van de Mojito Lembeek Beach, de Lembeek Beach Gin Tonic, een Ricard of een ander drankje…
Tussen 17.00 en 19.00 uur zorgden enkele lokale talenten met zang en muziek voor de nodige animatie tijdens het Lembeek Beach Free Podium.
Om 19.00 uur startte de 2e dag van de Lembeek Beach Resto.
Ook het Lembeek Beach Festival begon om 19.00 uur met de Lembeekse rockers van Out Of Balance, het Pajotse muzikaal duo Café Radio, de 11-koppige coverband The Soulutions en tussendoor DJ Calle en DJ "B" en als afsluiter de énige echte feestmuizen van Halle en omstreken Mickey House. Wat een feestje !!!
Volg Lembeek Beach op de Facebook-pagina facebook.com/lembeekbeach

2014

Lembeek Beach vzw werd geboren en binnen de organisatie werd Brecht (De Schepen van Tiekeningskes) vervangen door Ruben Lodefier (De Schepen van 't Zand). Om te kunnen blijven groeien ging de organisatie dit jaar SOLO en verhuisde het evenement Lembeek Beach 2014 naar het Stationsplein van Lembeek. Een serieuze uitdaging… Naast het bestaande concept, nu ook een Lembeek Beach Resto en een Beach Soccer Tornooi maar plotseling ook grote tent, bar, frigo's, podium, licht- en muziekinstallatie, elektriciteit, sanitair, water en 60 TON ZAND! Maar het is uiteindelijk vrij goed gelukt…

Lembeek Beach 2014
Op vrijdag 08/08/2014 vanaf 19.00 uur opende de Lembeek Beach Resto met "Paella à volonté" en "fishsticks of frikandel met frietjes" voor de kleine bezoekertjes op het menu. De reacties waren bijzonder positief! Om 21.00 uur begon de Lembeek Beach Party met DJ Joris, DJ "B", DJ Yenn, DJ Squirre, DJ Mazzletov en als "Top of the Bill" niemand minder dan Robert Abigail. Amaai... Wat een FEESTJE!
Zaterdag 09/08/2014 startte Lembeek Beach 2014 al om 11.00 uur met het gekende én het geliefde Beach Petanque Tornooi en - nieuw dit jaar - het Beach Soccer Tornooi. Proficiat aan de winnaars... De Lembeek Beach Kids Corner voor de kleintjes met het mini-strand en mini-zwem(ballen)bad, een knutsel- en schminkstand, het springkasteel, … bleek ook weer een groot succes... Voor jong én oud! Het Lembeek Beach Free Podium met enkele lokale talenten bracht de nodige ambiance in de tent. Zeker voor herhaling vatbaar... Ook de Lembeek Beach Resto liep ook op dag 2 weer goed vol.... Het Lembeek Beach Festival begon om 17.30 uur met - als Surprise Act - Guy Brisaert & Tax Clan, daarna het steeds lekkere Choco La Mousse en vervolgens 2 uur DIKKE ambiance met Magnet Coverband. Mickey House zorgde nadien 3 uur lang voor een ongezien FEEST en - onze jaarlijkse afsluiter - Sir Raz gaf er ook nog 1 uurtje een DIKKE lap op !
Aan de bezoekers van de Lembeek Beach Resto, aan Robert Abigail, DJ Mazzletov, DJ Squirre, DJ Yenn, DJ "B", DJ Joris, aan de Lembeek Beach Petanque spelers en de Lembeek Beach Soccer spelers, aan de kindjes (maar ook de grote sloebers) in de Kids Corner, aan de artiesten op het FREE podium, aan Sir Raz, Mickey House, MAGNET Coverband, Choco La Mousse, Guy Brisaert & Tax Clan, aan alle medewerkers, maar vooral aan ALLE FIESTBIESTEN.... MERSIEKES !!!

2013

Na het fantastische "Lembeek Beach 2012" was het naar de buitenwereld toe een tijdje stil maar de organisatie had niet stilgezeten. Om LEMBEEK méér in de schijnwerpers te zetten werd de Malakoff Toren aan het Lembeek Beach Logo toegevoegd. Sigge Peeters stopte met het "Lem'n Rock Café" en Barbara Servé en Jurgen – Thieu – Mathieu werden de nieuwe eigenaars van het vernieuwde café "JuBaLuZe".

Lembeek Beach 2013 Kick-Off Party
Op zaterdag 11/05/2103 kregen we de "Lembeek Beach 2013 Kick-Off Party" met op het programma de bekendmaking van de nieuwe datum en de affiche van "Lembeek Beach 2013" en enkele andere nieuwtjes en als ambiancemakers Kwak&Boemel ft. R15, DJ Yenn en Sir Raz. Het werd een leuk feestje…

Lembeek Beach 2013
Om de 2e editie "BEACH-ig" in te zetten was er op vrijdag 09/08 vanaf 21 uur de Lembeek Beach Party I @ JuBaLuZe met Kwak&Boemel ft. R15, DJ Yenn ft. SDL Events.
Op zaterdag 10/08/2013 startte het sportieve, spannende maar vooral héél leuke Beach Petanque Tornooi, mochten de kindjes zich op 2 springkastelen uitleven en kon men smullen van de JuBaLuZe Paella. Als Surprise Act kregen we onze 2 plaatselijke zangtalenten Arjen Liveyns en Astrid Wittevrongel, nadien een knaloptreden van Chupa Libre en om af te sluiten de Beach Party II met Kwak&Boemel ft. DJ B1, DJ Yenn en Sir Raz.
Op zondag 11/08/2013 kon men met de JuBaLuZe Paella nog een beetje nagenieten en zelfs een beetje lachen met het Lembeek Beach Team dat toen héél hard aan 't zwoegen en aan 't zweten was tijdens de afbraak en de opkuis van elk zandkorreltje…
We kregen opnieuw veel plezant volk, groot en klein en konden ook dit jaar weer op 't zonnetje rekenen om de tweede editie nog mooier, fantastischer en zelfs nog BEACH-iger te maken ! En ook nu konden we rekenen op enkele medewerkers en helpers…. MERSIEKES !!!

Lembeek Beach @ Kerstmarkt Halle 2013
Om 2013 "BEACHig" af te sluiten stond het Lembeek Beach Team op de Kerstmarkt Halle in de chalet aan het terras van Café Den Apotheker. Tijdens het weekend 20-22/12/2013 kon je genieten van een drankje en een hapje of zelfs een balletje "Mini Beach Petanque" gooien... De HOT Mojito was een lekkernij !!!!
MERSIEKES aan alle bezoekers !!!

2012

Op een zonnige juni-avond vroeg Sigge Peeters – de eigenaar van het Lem'n Rock Café - aan enkele vaste klanten "Zeg… Geen zin om de cocktailbar te doen tijdens mijn Beach Weekend op het einde van de vakantie?". Joni Merckaert, Remy Walravens, Mathias Roelands, Julien Vanbellingen, Pieter Deslagmulder en Brecht Lodefier zien dat voorstel wel zitten en denken er zelfs over na om iets méér te doen… Een eerste vergadering werd belegd en Marc Lodefier werd ook uitgenodigd. De plannen werden uit de doeken gedaan en na het uitwisselen van de verschillende ideeën volgde snel de beslissing… "Lembeek Beach" was geboren !!!
Ondanks de vrij late start en wat zoekwerk rond hetgeen allemaal moest gebeuren is alles tijdig in orde gekomen en kon Lembeek Beach 2012 - in samenwerking met "Lem'n Rock Café" en "In 't Goo Plosjken" - eindelijk van start gaan.


Lembeek Beach 2012
Op vrijdag 31/08/2012 was er de Beach Party I @ Lem'n Rock Café met DJ Yenn. Op zaterdag 01/09/2012 was er het Beach Petanque Tornooi. Jong en oud kon intussen genieten van het strand, het zwembadje, de kinder- en randanimatie en de lekkere BBQ en cocktailbar. In de vooravond kregen we een initiatie Zumba van Coralie Berael, niemand minder dan Danni Apoloni als Surprise Act en als afsluiter de Beach Party II met DJ Gillie en Sir Raz. De eerste editie werd een mooi succes… Als dank voor zijn geweldige inzet werd de organisatie uitgebreid met Erik Boschmans.
Maar uiteraard ook nog een woordje dank aan alle andere medewerkers en helpers… MERSIEKES !!!
Tijdens een etentje achteraf kreeg een geëmotioneerde B1 (aka Marc Lodefier) van het Lembeek Beach Team een mooie "Lembeek Beach T-shirt" met "PRESIDENT" vanachter op… Het gevolg was dat elk bestuurslid een "titel"kreeg !
Joni aka Den Burgemeester, Remy aka De Sekreteir, Matti aka De Schepen van 't Bisj, Jules aka De Schepen van Pee-Eir, Pieter aka De Schepen van Sekuritee, Brecht aka De Schepen van Tiekeningskes en Erik aka De Schepen van EHBO (Eerste Hulp Bij Organisaties).

Lembeek Beach